Wij werken aan de hand van een uurtarief. Dit bedraagt € 100,- per persoon per uur (excl. btw), oftewel € 200,- per uur (excl. btw) voor ons samen.

De locatie waar wij elkaar ontmoeten, bepalen we samen. Soms is het voor u beter om even buiten de deur te zijn en soms is het praktischer dat wij naar u toe komen. In dat laatste geval berekenen wij aan reiskosten € 0,40 per km en over de reistijd 50% van ons normale uurtarief.

Uw investering

Uitsluitend de uren die wij daadwerkelijk aan u, uw organisatie en/of uw team besteden, rekenen wij aan u door. Om op dit punt ruis op de lijn te voorkomen, geven wij altijd een gespecificeerde nota af.

Maar wij hopen natuurlijk dat ons voorgaande verhaal u overtuigt dat onze bedoelingen oprecht zijn. Wij willen van betekenis zijn, wij streven een hoger doel na, u vooruit helpen. Daarbij houdt de prijs ons allen scherp. Het is voor niemand vrijblijvend. Er mag en moet wat van ons verwacht worden!

Daarnaast zullen wij steeds checken of wij nog aan uw verwachtingen voldoen. Tenslotte, u stapt niet zomaar in. Wij beginnen altijd met een oriëntatiegesprek. Dit dient ter kennismaking, maar ook om te kijken of wij u daadwerkelijk denken te kunnen helpen. In dat gesprek proberen wij u eveneens een eerste richting aan te geven qua aanpak. Dit gesprek kost u niets en verplicht u tot niets.

Zo hopen wij uiteindelijk een samenwerking te creëren, waarvoor u ons graag wilt betalen, gewoon omdat het u zoveel brengt!